Verjaardagsfeestje Slijm Maken

Het blijft een topper voor kinderen: je eigen Slijm maken, superleuk om te doen en het zorgt voor uren speelplezier en verbinding onder de kinderen.

Hoe gaan we te werk? We mengen enkele ingrediënten tot een perfect ‘blob’. Daarbij moeten we goed roeren en kneden. Dan voegen we wat kleurvloeistof toe, ook weer goed kneden tot de kleur perfect is.
Op de foto’s zie je dat paars heel populair was op het moment van het feestje maar de Raaf brengt HEEL VEEL KLEUREN mee (ook fluo en -restanten van- glitter).
Het leuke is dat onze ‘blob’ in een potje gaat, dat we decoreren met tapes, stickers en plakdiamanten. Zo blijft ‘ie eeuwig goed…

De workshop Slijm Maken is geschikt voor grote groepen kinderen, een inloopatelier of een feestje van bijvoorbeeld 1 uur. Kleuters kunnen er ook nog een Monster van maken, een monster dat telkens van gedaante verandert :-).

Wil de workshop Slijm Maken boeken neem dan gerust contact op, samen bespreken we hoe we jouw feestje of knutselatelier tot een onvergetelijk succes maken.

 

Jullie Raaf, bedolven onder een grooote ‘blob’