KNUTSELFEESTJE SLIJM MAKEN

Het blijft een topper voor je feestje: zelf Slijm Maken en daarbij een cool slijmpotje knutselen. Niet alleen is samen knutselen heerlijk om te doen, maar jullie kunnen achteraf ook nog uren spelen met het slijm. Blobb!

Hoe maak je eigenlijk slijm?

Handig om weten

Deze knutseltip is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, maar ook volwassenen vinden dit lollig. Daarom mogen de grote mensen gerust meedoen. Steek jullie handen uit de mouwen en bereid jullie voor op ongeveer 2 uur knutselplezier.

Wat hebben we nodig?

Met lijm, scheerschuim, bicarbonaat en een beetje kleurstof maak je je eigen slijmmonster. De verhoudingen zijn belangrijk, anders wordt je slijm te slap of juist te taai. De Raaf zal je vertellen dat je goed moet roeren.

Hoe bewaren?

In een potje

Als je slijm klaar is bewaar je het in een potje van ongeveer 200 ml inhoud. Het liefst eentje met een metalen schroefdeksel, zo blijft je slijm lang goed.

Toch niet in een saai potje?

Je versiert je potje natuurlijk, met washitape en stickers. Er kan ook nog een gezichtje op en bovenop het dekseltje plakken we een grote, ronde sticker èn een mega-diamant.

Spelen maar!

Leg je slijm op een gladde ondergrond en vorm armen, benen en een kop. Druk er dan bijvoorbeeld meerdere ogen, neuzen en monden in. Trek draden en maak ‘blazen’. Gebruik je fantasie, want je monster hoeft hélemaal niet op een mens te lijken :-).

Wie is die Raaf eigenlijk?

De Raaf is de bedenker, inspirator en inrichter van té gekke knutselworkshops. De Raaf komt naar je toe op school, naar je verjaardagsfeest of een bedrijfsevent om alle kleine knutselfans te verwennen met een onvergetelijk crea moment.

Waarom jij De Raaf wil uitnodigen

  • Knutselen is niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam. Je fijne motoriek, zelfvertrouwen en creativiteit krijgen een stevige boost!
  • We knutselen zo veel mogelijk met recyclagematerialen. Leuk, fijn voor de planeet én goed voor de portemonnee
  • Knutselen werkt verbindend, onder je vrienden maar ook tussen de generaties onderling
  • De Raaf zorgt voor de organisatie, het materiaal, de tafelbekleding en de opruim. Handig toch?
  • De Raaf werkt ook last-minute en op maat

PRIMA BETAALBAAR                  LAAT DE RAAF JE TERUGBELLEN

Boek de workshop Slijm Maken

Wil jij ook een monster van Slijm Maken? Laat maar weten! De Raaf brengt verschillende kleuren, materialen en decoratie mee, zodat jij een onvergetelijk knutselfeestje krijgt.

JA, IK WIL MEER INFO                 IK HEB INTERESSE IN ANDERE FEESTJES

 

Jullie Raaf, bedolven onder een grooote ‘blob’