naald en draad

Duurzame knutselateliers op school

knutselen met recyclagemateriaal

WAT? Recyclage-ateliers 6+ op uw school – knutselen met afval
In de klas brengt De Blauwe Raaf zijn passie voor recyclage en handwerk over naar de fantasiewereld van de kinderen. We focussen op concentratie, vorm, kleur en compositie. Ook voor kinderen met een beperking.

WAAROM? Kinderen zijn gek op het ouderwetse handwerk zoals naaien, knippen, haken, rijgen… De meerwaarde is dat ze tegelijkertijd met een kritisch oog leren kijken naar afval en consumptie. We combineren inventiviteit met duurzaamheid.

WANNEER? Themadagen, projectwerking in de klas, milieuwerking, woensdagnamiddagen, ‘ s middags, pedagogische studiedagen…

divider

Vakantiewerking voor kinderen en tieners

Grabbelpassers en Swappassers zijn creatief!

WAT? Originele workshops 4+ voor jeugdcentra
Denk aan film- en themadagen, Grabbelpas of Swappas in schoolvakanties, A-kaart, de Bib, inloopateliers, eco-dagen, naailessen voor tieners… Van een halve tot meerdere knutseldagen op maat.

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF

WAAROM? Wij bieden een doordacht en vaak grappig concept. Wij staan voor ervaring, kleurrijke ideeën, zorgzaamheid voor kinderen, hergebruik van materialen maar vooral: veel knutselplezier.

WANNEER? Op vakantiedagen, woensdagnamiddagen, weekends, last minute…

OFFERTE VORMINGSDAGEN VOOR MONITOREN (‘Creatief met Recyclage’)

divider

Knutselhoek op bedrijf, beurs of braderij

Regel kinderopvang voor uw evenement

WAT? Speciale knutselhoek 5+ (kleine of grotere groepen)
De Blauwe Raaf neemt u het werk uit handen op uw beurs, braderij of bedrijfsevenement. Van eenvoudige kinderopvang tot thematische formules. Ook met voorlezen.

WAAROM? De Blauwe Raaf staat voor ervaring, veiligheid, zorgzaamheid voor kinderen en comfort voor de ouders. Laat uw bezoekers rustig rondwandelen en vraag hier een offerte aan voor één of meerdere knutseldagen op maat.

WANNEER? Op afspraak, nocturnes, avonden, weekends, feestdagen, last minute…

divider

Ateliers in het Museum

Zet uw museum in het zonnetje

WAT? Creatieve ateliers in het Museum 5+ (kleine groepjes)
In samenwerking met uw dienst publiekswerking werken wij een concept voor een originele kinderworkshop uit. Wij verzamelen voor u de nodige ideeën en materialen.

WAAROM? Een kinderworkshop is een extra publiekstrekker. De Blauwe Raaf schept een kader waarin kinderen worden opgevangen en ze tegelijk leren kijken naar kunst.

WANNEER? Woensdagnamiddagen, nocturnes, weekends, schoolvakanties…

 

Bekijk voorbeelden