Naaiworkshop Speldenkussentje

Heb je een verjaardagsfeestje en wilde je altijd al eens op een naaimachine werken? Dan heeft De Raaf een superleuk idee: naai eens een Speldenkussentje!

Bij deze workshop komt de Raaf bij jou aan huis met de naaimachine. Het ideaal is een groep van 6 kinderen. Dan komt iedereen aan de beurt om eens op de machine te stikken. De naden van onze lapjes dichtnaaien is namelijk noodzakelijk, er komt namelijk een vulling in :-)!

Je mag je kussentje personaliseren natuurlijk: kies een voor- en een achterkant uit de vele verschillende stofjes, versier beide kanten met applicaties (dingen om erop te naaien) en eventueel met de beginletter van je naam (een initiaal). Een mooi, kleurig lint maakt dat je je kussentje kan ophangen. Het is een fijn souvenir aan een zalig feest onder elkaar of een geweldig cadeau voor iemand die je dierbaar is.

Wil je de Naaiworkshop Speldenkussentje graag boeken, laat dan een berichtje achter: goeleneyens@skynet.be of bel even (0472/541.532).

Een groter kussentje naaien kan ook, kijk HIER naar wat voorbeelden.

NB: In een verkorte versie van 2u brengt de Raaf al binnenkussentjes mee, in de langere versie van 3u naaien en vullen de kinderen het binnenkussen zelf. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar maar ook volwassenen zullen dit leuk vinden. En, niet vergeten: ook jongens kunnen dit, er hoeven niet per se bloemetjes op die kussentjes te komen ;-)!

 

Jullie -zacht doorstikte- Raaf 🙂