TORENHOGE WOONTORENS met recyclagematerialen 6+

Bouwen in de hoogte, dat is de toekomst! En bouwen op palen is ook slim, gezien de stijgende zeespiegel. Maar het moet wel gezellig blijven, wij willen geen zielloze geblokte woontorens, waar je je doodverveelt. Nee, wij zijn vandaag onze eigen architect en bouwen een fantastievolle, warme woontoren waar je graag wil wonen met meerdere mensen en waar veel te ontdekken valt! We zetten er ook veel raampjes en eventueel meerdere deuren met trappen in, let maar op dat je niet verdwaalt in je eigen woontoren :-).

Als groene jongen en groen meisje gebruiken we natuurlijk weer een boel recyclagematerialen: wc-rollen, pringlesdozen, plastic doppen, buisjes, wasknijpers, resten papier, blikjes, lege plakbandrollen…

De workshop Torenhoge Woontorens knutselen is vrij laagdrempelig en ook geschikt voor grotere groepen, een teambuilding of een inloopatelier. Op verjaardagsfeestjes of met volwassenen wordt er ook nog een tuintje rond gemaakt. Kleinere kinderen maken een dikke toren, en stapelen er nog rollen en doppen op. Dus minder prutswerk maar meer bouwwerk:-).

Neem contact op als je dit knutselatelier wil boeken – bellen is nog makkelijker: 0472/541.532.

 

Jullie -hoog boven de torens cirkelende- Raaf