Handgemaakte sjaals te koop. Klik op de foto’s voor PRIJZEN, AFMETINGEN en info MATERIAAL.

KLEUREN EN UITSTRALING: Deze sjaals zijn gemaakt van vintage foulards uit alle windstreken. Vaak zijn de sjaals op zich te klein of gedeeltelijk versleten, daarom vond ik het logisch om de goede stukken aaneen te naaien tot grotere exemplaren. De composities zijn traag en bedachtzaam tot stand gekomen.

KWALITEIT: Sommige stoffen zijn van (vintage) zijde, wat ze kostbaar maakt. Van de sjaals in polyester verwerk ik alleen de zachtste exemplaren, ik kies ze uit op levendigheid, sprekende prints en de ‘juiste’ kleuren.

WASVOORSCHRIFT: Ofwel was je je sjaal met de hand en DRUK je het water eruit (nooit wringen!), ofwel was je hem in een WASZAKJE met een wasmiddel + programma voor delicate weefsels. De details kunnen er tegen. Koel strijken, opletten met label. Sommige sjaals zijn kreukvrij en stop je makkelijk in je tas.

KNOOPTIPS:

  • De rechthoekige sjaals zijn lang genoeg om 2 tot 3 x rond je hals te slaan en laten zich makkelijk knopen. Zalig op de fiets.
  • Voor kleine en gedrongen dames: lange sjaals verdoezelen buikjes en verlengen je figuur- ook goed voor een kort bovenlijf.
  • Heb je een recht figuur, laat de punten dan schuin naar je navel lopen en maak daar een knoop (de schuine lijnen verslanken je taille optisch)
  • Heb je smalle schouders, draag de sjaal dan zo breed als je heupen
  • De sjaals met veel details, fronsen en lapjes zijn ideaal voor molligere types met krullend haar, ze lopen mee met je rondingen zonder ze te benadrukken, heel vrouwelijk.
Verzenden is mogelijk tegen €5 extra, maar kom liever gewoon passen in Deurne – bel, mail, chat even:

 

Goele | 0472/541 532 | goeleneyens@skynet.be

 

Zoek je inspiratie? Alle (verkochte) sjaals staan nog steeds op onze oude blog)