Deze creatieve ateliers met reyclagematerialen
zijn speciaal ontwikkeld voor
Grabbel- & Swappas, A-kaart, Speelplein etc.
maar kunnen ook privé geboekt worden

HERFST EN HALLOWEEN 2014

1) Gezellig Weefwerk: Tussen een raamwerk van stokjes weven we met restjes wol, leder en natuurmaterialen een mooi textielstuk. Je mag ook zelf takjes en veren meebrengen.

2) Portemonnee ReeSieKlee: Je kent ze wel, die portemonnees van tetra-karton, maar hoe maak je ze eigenlijk? In deze workshop knutsel jij een Halloweenversie met lichtgevend spookje of griezelige schedel, loerend door het kijkvenstertje.

3) Gsm-zakje/Smart-etui: Voor dit handige zakje gebruiken we kleurrijke stoffen, vilt en applicaties uit de oude doos. We vertrekken vanuit een eenvoudige basisvorm en je leert een beetje naaien.
Ook voor jongens!

4) Spookje rond je nek (leuk voor de allerkleinsten): Op Halloween mag je de mensen eens goed laten schrikken. Maar het allerleukste zijn de snoepjes die je krijgt. In deze workshop knutsel jij een zakje voor die snoepjes.
Van voor komt er een spookje op dat licht geeft in het donker: brrrr!

5) Retrolampje: Oma’s stoffen, linten, prentjes, stukjes kabel en draad, een wegwerp-potje en onze fantasie: meer hebben we niet nodig om een zalig ouderwets lampje te maken.
Een instant succes!

De workshops zijn geschikt voor alle leeftijden (6-16j), het materiaal, de afmetingen, methodiek en moeilijkheidsgraad worden aangepast.

Voor meer info of de nieuwsbrief: goeleneyens@skynet.be of 0472/541 532