KLEURIGE KATAPULT KNUTSELEN
een keileuk inloopatelier van De Blauwe Raaf

Superfijn is dat, zo een KATAPULT KNUTSELEN: je kleurt de stokjes in een mooi patroon, maakt ze vast met een elastiek en bevestigt er een hefboom (lepeltje of stokje met dop) aan. Het potje om in te mikken versier je met washitape en felle permanentstiften. Dan leg je kleine voorwerpen van allerlei gewichten in de hefboom en experimenteert hoe ver je kan schieten. Lukt het je om het projectiel in het potje te mikken?

Als recyclagemateriaal gebruiken we ijsstokjes ?, 2dehands loombandjes , plastic lepeltjes ?van poedermelk, joghurtpotjes ♻️ en snoeppapiertjes ?. Ook pompons ?en maiskorrels ? kunnen als projectielen dienen.

KLEURIGE KATAPULT KNUTSELEN is ideaal als inloopatelier, de kinderen kunnen er achteraf mee spelen en wedstrijdjes houden. Jong en oud kan zich ddarbij heerlijk uitleven in het tekenen en inkleuren van mooie patronen op de houten stokjes.
Een alternatief voor het potje is een eierdoos beschilderen. We schrijven dan cijfers in de vakjes en gaan voor evenveel punten!

Als verjaardagsfeestje kan ook natuurlijk, we combineren dit knutselwerkje dan bijvoorbeeld met ander speelgoed zoals de ultrasportieve BALLETJESVANGER, zodat we zeker 3 uur volkrijgen.

 

Jullie -poing-poing-wegschietende- Raaf