Kinderworkshop Toverstaf – knutselen met takken en wol

De kinderworkshop Toverstaf is een echte klassieker, superleuk om te doen.

Kinderen en volwassenen kunnen zich volledig uitleven met wol, linten, fijn ijzerdraad, parels, schelpen, kristallen, chenilledraad, gouddraad…. Glitter hoort er ook bij, dat werkt als extra krachtig toverstof. De kinderen leren wol op lengte knippen, ijzerdraad hanteren, parels rijgen, draadjes aan elkaar knopen, kleuren herkennen en combineren… Daarbij houdt de Raaf de fantasie van de kinderen levend, want ohoh, wat jammer als die verdwijnt rond de 13 jaar.

Het leuke is dat er verschillende versies tevoorschijn komen, bijvoorbeeld romantische, alien-achtige, feestelijke, geheimzinnige, grappige of indianenversies met totemkoppen.

Als de Toverstaf klaar is, houden we hem in de zon. En als de kristallen dan blikkeren, mag je een wens doen (die soms pas een jaar later uitkomt, heb dus geduld!)

Deze makkelijke en toegankelijke workshop is te boeken als inloopatelier, voor verjaardagsfeestjes, voor jeugddiensten en voor oudere mensen die creatief willen zijn (als cadeautje voor de kleinkinderen, met een boel verhalen eraan vast!)

Bekijk de voorbeelden maar eens, je krijgt instant zin om eraan te beginnen :-).

De Raaf geeft dit atelier al enkele jaren met veel liefde en plezier en begeleidt elke deelnemer van het begin tot het einde, met veel tips en truukjes.

 

Jullie -door kristallen betoverde – Raaf