Kleur- en Stijladvies in Antwerpen VOOR en NA

Hoe verloopt een kleuradvies?

Om te beginnen geef ik een uurtje ‘theorie’ over kleuren en seizoenskenmerken. Hierna bekijk ik je huid, haar en ogen.
Je kan een koele of warme ondertoon hebben, en een donker, licht, helder of gedempt contrast.
Dan begint je persoonlijke analyse met de kleurdoeken.
In de spiegel kan je meekijken welke kleuren en tinten harmoniëren met je teint, haar en ogen. Welke kleuren laten jou er fris uitzien en met welke zie je er moe, rood of juist bleek uit? Zo ontdekken we je seizoenstype. Goed om te weten is dat elk seizoen zijn specifieke kleurenpalet heeft. Harmonie en een natuurlijke uitstraling staan voorop, net zoals in de natuur – ook schilders gebruiken dit.
Gedaan dus met die vreemde kleurenmix of ‘zwart gemak’ in je kast.

Klanten willen niet altijd op de foto maar op mijn vorige blog vind je nog wat uitvoerige voorbeelden.

Ontelbare vrouwen (meisjes zeg ik liever) uit Antwerpen en omgeving en zelfs uit Nederland gaf ik al een kleur-, stijl- en figuuradvies en waren daar erg tevreden over. Sommigen zagen plotseling een TAILLE verschijnen en leken wel te groeien door een optische verlenging. Ook de dames die niet zo tevreden zijn met hun gewicht of lengte kunnen zich er toch mee verzoenen, omdat je met de juiste verhoudingen en snit er een pak harmonieuzer oogt. Maar laten we beginnen met alvast de juiste kleuren te dragen, dat is “een OPKIKKER van jewelste en een nieuw begin na jaren van miskopen en vreemde keuzes”, zoals een klant het zo mooi omschreef. Mijn bedoeling is om je natuurlijke uitstraling te versterken met eenvoudige ingrepen, zodat je je niet elke dag hoeft op te tutten of staat te twijfelen voor je kleerkast.

Klik hier voor de prijzen en info. Wij geven ook licht make-up advies.
Helaas beschik ik niet meer over een geschikte ruimte (met voldoende westenlicht) om een advies te geven. Daarom kom ik met plezier naar jouw woonst, als die voorzien is van een grote (losse) spiegel en voldoende licht aan het raam.

Hieronder enkele VOOR en NA’s, we gebruikten eigen kleding van de dames.

Hilde voor en na:

DSC_0015   IMGP4422  IMGP4485

 

Harriet voor en na (zonder make-up):

Harriet VOOR  IMG_0518

 

Kristien voor en na, minimum aan make-up:

Kristien VOOR en NA (2-2012)

kristien voor en na

 

Vera voor en na:

Vera VOOR vera NA

 

Jullie Raaf