Knutselworkshop (Carnaval) Discokwal

De knutselworkshop (Carnaval) Discokwal is geschikt voor alle leeftijden: de allerkleinste kleuters kleuren en plakken vanalles op karton en plakken daarna de linten, grotere kinderen stempelen dikke stippen met kurken. Het leuke aan dit knutselwerk is het versieren, de linten kiezen, een gezichtje plakken en achteraf de kwal te laten dansen. Wiebelwobbel, onze kwal zal nogal schitteren!

Het knutselen van de Discokwal neemt niet veel tijd in beslag, hij is dus heel geschikt voor inloopateliers of grotere groepen. Ook leuk voor verjaardagsfeestjes natuurlijk. Kleuters kunnen de kwal in etappes maken, en tussendoor af en toe pauzeren. Zo blijft het allemaal behapbaar. Grotere kinderen gaan veel plezier beleven aan het zelf fabriceren van de wiebeloogjes (van lege blisters). Sowieso gebruiken we weer zoveel mogelijk recyclagemateriaal: resten karton van de drukkerij, oude linten (o.a. van verpakkingen en t-shirts), flessendoppen, kurken…

Wil je graag de knutselworkshop Discokwal (want het hoeft niet alleen bij Carnaval) boeken? Of zoek je nog iets anders? Neem dan contact op: goeleneyens@skynet.be of 0472/541.532.

 

Jullie -wiebeliewobbeliewaaiende- Raaf