Knutselworkshop FEESTBEEST: knutselen en fantaseren met recyclagemateriaal en feestelijk afval

Deze workshop is vooral leuk voor jonge uitvinders en bricoleurkes. Als kind hebben we vaak genoeg (gekke) ideeën maar krijgen we ze niet uitgevoerd omdat we het materiaal niet hebben of niet voldoende technieken kennen.

De Raaf helpt creatieve geesten om inspiratie op te doen door hen voldoende (en vaak ongewoon) recyclagemateriaal aan te bieden.
In het geval van de workshop FEESTBEEST starten we met een oude (wees-)handschoen die we alvast opvullen. We bevestigen de handschoen aan een mooi gekleurde fles, beker, doppen, buizen enz. uit de PMD-zak.

Het is belangrijk dat we als uitvinder geholpen worden bij de praktische uitvoering van onze fantasie. Hoe moeten we bijvoorbeeld fles en handschoen aan elkaar bevestigen?
De Raaf steekt een handje toe en zo leren we met onze ogen hoe we de stukken kunnen monteren. En we zien dat we met ‘oude rommel’ alle kanten uitkunnen.
Als finishing touch voegen we een snuifje glitter en glamour toe aan onze uitvinding. Wordt het een disco-monster, of een paradijselijk voertuig, of een droomwezen dat graag danst…?

Moedig je kind aan om zelf een oude handschoen op te snorren en mee te brengen!

Deze workshop kost €160, materiaal, 2 wafeltjes en grenadinedrankje inbegrepen (voorlopig enkel op verplaatsing)
Mail naar goeleneyens@skynet.be of bel 0472/541.532. Vermeld je telefoonnummer.

Jullie -vijfvingerige- Raaf