Knutselworkshop Lollige Luiaard van Karton

Wist je dat een luiaard op de grond niet sneller dan 2,5 meter per minuut loopt? Over een afstand van een kilometer doet hij wel 6,5 uur. Maar wij zijn geen luiaards hoor, wij MAKEN er één :-)!

In de knutselworkshop LOLLIGE LUIAARD gaan we weer aan de slag met allerlei recyclagematerialen: doodgewoon dozenkarton, restjes vilt en pluche, oude stickertjes en onze befaamde broodzaksluitingen (voor de teentjes, hihi).

Om het kopje te laten draaien steken we een splitpen door de snuit en hals. De rug krijgt een superzachte bekleding van pluche.

Het knutselen is niet moeilijk: de kartons worden voorgesneden maar de rest doen de kinderen zelf. Het karton beschilderen in een vrolijke kleur, met behulp van een patroontje het snuitje uit vilt knippen, een stukje pluche op de rug plakken, een splitpen steken en het leukste van al: het buikje volprikken met ‘stekertjes’ en beplakken met stickers. Wie wil mag nog wol wikkelen rond de buik, pootjes of tak.

De knutselworkshop LOLLIGE LUIAARD is geschikt voor mensenkinderen tussen 4 en 400 jaar. Via het contactformulier kan je meer info vragen. Bellen kan ook natuurlijk: 0472/541.532

Laat jullie kleine creatievelingen maar fijn knippen, plakken, schilderen, prikken, wikkelen, draaien… Dat vinden ze zalig en lollig om te doen!

 

Jullie -zooo… gaaap… vermoeide- Raaf