Naaifeestje DROOMTASJE voor de jarige Elien

Wat een fijn naaifeestje mocht ik geven aan de jarige Elien en haar 5 lieve vriendinnen van 9 jaar. Ze fantaseerden en tekenden droom-applicaties, knipten en speldden, en naaiden met de machine.

DROOMTASJE is een heerlijke naaiworkshop om… bij weg te dromen. Je tekent een applicatie met een droomthema of stelt een collage samen van stoffen figuurtjes. De applicaties krijgen een watervast glitterlaagje.
Met de machine naai je een felgekleurde rits in je stukje vinyl, en een mooi sierlint erbovenop. De Raaf toont hoe je de naden en hoeken naait. Het resultaat is een uniek en superpraktisch toilettasje dat je nog lang kan gebruiken.

Ook jongens kunnen zo een tasje of pennenzak naaien, of wacht dacht je. Zij krijgen aangepaste stoffen en applicaties. Denk aan ridderschilden, dino’s , maskers, filmfiguren… (enkel als ze dat willen!)

Omdat DROOMTASJE een vrij intensieve workshop is, is 6 kinderen ideaal (en een maximum).

En natuurlijk komt de Raaf met plezier naar je damesfeestje om een hip of juist een retro-exemplaar te maken. De stoffen en stukken vinyl zijn vaak gerecycleerd, net zoals de linten en applicaties.

Heb je interesse in het Naaifeestje DROOMTASJE – TOILETTASJE – SPEELGOEDZAKJE – PENNENZAK Naaien?
Stuur een mailtje naar: goeleneyens@skynet.be of bel naar 0472/541.541 (Vermeld je telefoonnummer en gemeente.)

 

Jullie -op een wolk wegdrijvende- Raaf