Reuzengelukspoppetjessleutelhangers 5+

Pjoew… wat een moeilijk woord zeg, probeer het maar eens, zonder over je tong te struikelen!

In de creatieve workshop Reuzengelukspoppetjessleutelhangers knutselen we gelukspoppetjes, maar dan wel hele grote!
We maken er zelfs sleutelhangers van, met echte metalen sluitingen en ringen.
Je kan één of meer van je geknutselde sleutelhangers cadeau doen aan iemand die jij geluk zou willen wensen. Natuurlijk houd je er zelf eentje, om aan je boekentas te hangen, of aan je bed. Dan droom je extra zacht, dat is bewezen, hoor:-)!

De knutselworkshop Reuzengelukspoppetjessleutelhangers is geschikt voor kinderen vanaf 5  jaar, en ideaal als inloopatelier (de poppetjes zijn vrij snel klaar).
Maar ook als verjaardagsfeestje is dit een supergezellige activiteit: de kinderen werken dan wat langer aan de decoratie en mogen tot 4 stuks maken. Erg leuk want zo krijg je een hele familie Reuzengelukspoppetjes bij elkaar.

Op een feestje met een grotere groep (bijv. 15k) kunnen de kinderen zelf beslissen hoeveel ze er willen maken (max. 4 stuks dus) en in – en uitlopen. Want tussendoor moet er ook nog gespeeld worden natuurlijk.

9-8-2022 Speelpleinwerking in Zweepes Ven, Oud-Turnhout. Maar liefst 25 kleuters knutselden een eigen Reuzengelukspoppetjessleutelhanger. Die ging al gelijk aan de boekentas, zo trots waren de creatievelingen!

Neem contact op als je deze workshop wil boeken: 0472/541.532 of goeleneyens@skynet.be.

 

Jullie Raaf, een echte gelukszoeker èn – brenger :-).