Workshop Gekke Vissendag voor
verjaardagsfeestje of jeugddiensten –
naaien met recyclagemateriaal – 
vanaf 5 jaar

Naai of rijg een vis van oude zwembandjes, resten douchegordijn, bubbelplastiek, linten, gouddraad, zilverfolie… Nog een snuifje glitter hier en een toefje fantasie daar, en je Gekke Vis is klaar.

+++++++++++++++++++++++ Waarom zou je deze workshop boeken? ++++++++++++++++++++++++

Elke zomer opnieuw worden er massa’s kapotte zwemba(n)djes weggegooid. Tot ik een paar stuks bij vrienden uit de vuilnisbak haalde en bedacht wat je er allemaal mee kan doen.
Ik wilde een naaiworkshop bedenken waar ook de kleinsten van kunnen genieten. Omdat het voor die mini-handjes moeilijk prikken is in plastic, mogen ze een deel knutselfoam gebruiken en er scoubidou-draad doorrijgen.

Al maandenlang spaar ik ook de afdekfolies van flessen en potten. Die kunnen perfect worden verwerkt tot vinnen en staarten. Oude linten en een bakje gouddraad wakkeren de fantasie aan. Oude douchegordijnen geven ook inspiratie.

Het leuke van deze workshop is niet alleen het knippen en naaien, maar ook het opvullen en het versieren van de vissen. Dan komen ze echt tot leven. Bekijk hierboven alvast de resultaten van verschillende knutselfeestjes.

Deze workshop duurt 3u (met pauze) – enkel op verplaatsing.

Stuur een mail: goeleneyens@skynet.be of bel 0472/541.532

 

Jullie Raaf