Alice bracht voor haar verjaardag niet alleen haar beste vriendinnen (tussen 6 en 11 jaar) mee naar de Workshop Lampjes Versieren in het atelier van de Blauwe Raaf, ook haar mama kwam mee knutselen.

Met behulp van een patroontje tekenden ze de basisvorm voor de lampenkap op een vrolijke stof. De applicaties werden mooi uitgeknipt en dan op het stof gelegd tot een vrije compositie. Dit gebeurde allemaal heel spontaan en zennnn, leuk om te zien. Aan techniek  ontbrak het de meisjes ook niet: knippen, meten, strijken, plakken…
In de pauze konden ze zich effe uitleven en dan weer flink aan de slag – de lampjes waren net binnen de tijd (3u) af.

De Raaf gelooft dat de meisjes èn mama stuk voor stuk blij waren met het resultaat, dus droom zacht in jullie romantisch verlichte slaapkamer!

 

Jullie trotse Raaf

De workshop Lampje Versieren is leuk voor verjaardagsfeestjes of een teambuildingdag.

Je hebt een minimum aan handigheid, gevoel voor kleur en compositie en werklust nodig. Er komt ook fijn knipwerk aan te pas, en de applicaties moeten mooi geschikt (dat is de compositie) en op hun plaats gestreken worden.

 

Prijs: €180 + €15 extra per nachtlampje (een led-lampje erin kost €2,5 extra)
Maximum: 8 kinderen vanaf 8j. (of volwassenen), zodat iedereen een mooi afgewerkt lampje mee naar huis kan nemen. Een ouder die een handje toesteekt werkt makkelijker.
Enkel op verplaatsing.

Contact: goeleneyens@skynet.be of 0472/541 532