Kinderworkshop Knuffelkleertjes naaien

Als je ziet hoe gehecht kinderen zijn aan hun knuffel, dan kan je als volwassen Raaf alleen maar een nostalgisch traantje wegpinken.

Met je knuffel beleefde je avonturen, je vertelde hem of haar je geheimen, je deelde je vreugde en verdriet, je verzorgde hem/haar, je sliep, at en reisde ermee… net zoals een volwaardig gezinslid.
Maar vaak komen die knuffels gewoonweg kleren tekort, mogelijk omdat ze zo een unieke lichaamsvorm hebben en je de kleertjes niet makkelijk vindt in de winkel. Fijn om dan zelf een stuk te maken! In de workshop Knuffelkleertjes naaien leert de Raaf je hoe een kledingstuk eigenlijk in elkaar steekt, wat een naad en zoom is, hoe je een patroontje tekent en tenslotte hoe je naait met de hand. Voor veel kinderen is het hun eerste keer maar ze zijn er snel mee weg.

De kinderworkshop Knuffelkleertjes naaien is geschikt voor een groepje van niet meer dan 5 kinderen (vanaf 8 jaar), zodat de kleertjes zeker afgeraken op 3 uur tijd. Het vergt wat focus maar de kinderen komen vanzelf in hun ‘flow’, zo leuk vinden ze het. Ook geschikt voor jongens hoor!

Wil je deze workshop graag boeken, bel dan even (0475/541.532) of stuur een mailtje.

Of wil je liever een naaiworkshop voor jongere kinderen dan is Knuffeltje naaien een andere -en al even leuke- optie.

 

Jullie -in een zelfgemaakte kamerjas gehulde- Raaf