Olympische Vlam knutselen 6+

Als de Olympische Spelen van start gaan wordt de olympische vlam aangestoken in het stadion waar de wedstrijden doorgaan. Tijdens het openingsfeest loopt een bekende sporter met het vuur in een houder naar een enorme schaal. Die sporter moet afkomstig zijn uit het land waar de Spelen plaatsvinden. Het vuur blijft branden tijdens de hele duur van de Spelen. Tijdens de slotceremonie wordt het gedoofd.

Als kind wil jij natuurlijk ook zo een bekende sporter zijn, en de eer krijgen om met deze vlam te lopen naar de grote schaal. Heel het stadion kijkt in spanning toe of jij dat wel kan, en of de vlam niet dooft (struikelen kan al helemaal niet :-)). Ook op tv volgen miljoenen mensen jouw spurt en het grote ‘aansteekmoment’.

Knutselworkshop De Olympische Vlam is geschikt voor grotere groepen kinderen, vanaf ongeveer 6 jaar. Onze vlamhouders krijgen allemaal verschillende metallic kleurtjes en deco, superleuk om te doen.

Wil je Knutselworkshop De Olympische Vlam boeken, geef dan een seintje, dat kost niets en je krijgt alle info :-). Eveneens tof voor verjaardagsfeestjes, en denk bijvoorbeeld eens aan een teambuilding met als thema sport. Je weet het misschien (nog) niet, maar ook volwassenen vinden knutselen leuk :-)!

Jullie -voorzichtig rond het grote vuur cirkelende- Raaf