Knutselworkshop UFO op AARDE – vanaf 5 jaar

In de knutselworkshop UFO op AARDE spreken we onze verbeeldingskracht aan: hoe zien ruimtewezens eruit, en hoe vervoeren ze zich? Wat oogsten ze als ze op aarde landen? Hoe overleven ze? Ademen ze zuurstof in of vinden ze fijnstof lekkerder? Hebben ze menselijke trekken of hebben ze technologische zintuigen? Gebruiken ze gewoon snapchat of stralen ze hun codetaal naar onze hersenen?

Natuurlijk knutselen we weer met een boel recyclagemateriaal: plastic doppen, buisjes en haakjes, verpakkingen, joghurtfolies, bouwafval, schelpjes, stiftendoppen, flesjes, gevonden reflectors, champagneijzertjes, kaarsencups, cd’s, knopen, kurken…

Extraatje: het ruimtewezen kan in en uit zijn/haar UFO want de koepel is vastgemaakt met broodzaksluitingen en kan daardoor openklappen. Zo kan het ruimtewezen onze vreemde planeet, de Aarde verkennen en onderzoeken. Hij/zij/het zal grondstoffen en materialen meenemen naar zijn eigen planeet (sommigen zeggen dat deze Chm Pttr heet), om ze te ontleden.

Deze workshop UFO op AARDE is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Er is nog een versie, voor max 7 kinderen vanaf 8 jaar, deze Ufo wordt groter en zwaarder.

Wil je deze workshop of de uitgebreidere versie bestellen, neem dan contact op met goeleneyens@skynet.be of bel even 0472/541.532.

De UFO kan je ook als Ravendoos bestellen, met alle materialen + handleiding erin.

 

Jullie – ijverig radiogolven oppikkende- Raaf