Paradijsvlinder knutselen met koffiefilters

Topworkshop voor kinderen vanaf 4 jaar (grote versie) en 6 jaar (kleinere versie), ideaal voor jeugddiensten en verjaardagsfeestjes.

Een Paradijsvlinder knutselen is niet moeilijk, iedereen kan het en mislukken is uitgesloten :-).

We gebruiken koffiefilters, ijsstokjes, oude lintjes, nespressocups, vuilzakbinders en stiften/potloden die wateroplosbaar zijn. Die zijn ideaal om de vleugels van mooie, heldere kleuren te voorzien. Het wordt dus een beetje aquarellen. Ook leren we wat symmetrie is, een moeilijk woord waar kleuters toch snel mee weg zijn (maar niet per se hoeven toe te passen :-)).

HIER vind je ook de workshop die ik met de senioren van WZC Zonnesteen in Zemst in 2021deed, de bewoners vonden het heerlijk om te doen!

Op 28-2-2022 lieten 24 kleuters (3,5- 5j) van Speelplein BeZEMSTsteel (toevallig ook in Zemst/Eppegem) hun creativiteit de vrije loop en gaven hun vlinders zelfs namen.

Op 4-8-2022 knutselden eveneens 24 kleuters (4-6j) van Speelplein Zweepes Ven (Oud-Turnhout) hun eigen Paradijsvlinder, fladder, fladder…

Neem contact op via mail als je vragen hebt of deze workshop Paradijsvlinder knutselen met koffiefilters wil reserveren, of bel even: 0472/541 532.

 

 

Jullie -vrolijk rondfladderende- Raaf