Recyclageworkshop Sneeuwman ReeSieKlee

Zo fijn om te doen, deze recyclageworkshop Sneeuwman ReeSieKlee! Ik zie telkens hoe de kinderen genieten van het creatieproces. Natuurlijk knutselden we ook Sneeuwvrouwen, en wel met uitgesproken vrouwelijke kenmerken, wat dacht je… Die sneeuwpoppen staan daar buiten in hun blootje hoor!

Als recyclagemateriaal gebruikten we groentenbakjes, snoepdozen, dekseltjes en doppen, afgedankt kerstmateriaal, oma’s lintjes, ritsen en knopen. De bakjes krijgen eerst een grondlaag met gesso (witte primer), zo plakken onze onderdelen beter op het gladde plastic.

In dit knutselatelier is het less is more-principe niet van toepassing, integendeel: ons kunstwerk mag baden in vééééél glitter en glamour!

Bekijk hierboven een greep uit de gekke resultaten van JD Hemiksem, JD Willebroek en uit een knutselkamp van de Blauwe Raaf zelf. Ze zijn stuk voor stuk uniek, echte kunstwerkjes om trots op te zijn.

Boek je ook zo een creatieve workshop dan mogen de kinderen (maar moeten niet) hun eigen groenten- en vleesbakjes meebrengen, want we verbruiken toch zooo veel plastic in de keuken…

Reserveren via het contactformulier of gewoon even bellen naar de Raaf: 0472/541 532

 

Jullie -flink ondergesneeuwde- Raaf