Superhelden knutselen in de Heldenworkshop

Ze blijven tot onze verbeelding spreken: de Superhelden die het Kwaad bestrijden en het Goede nastreven. In het dagelijkse leven is de held(in) vaak een heel gewoon persoon maar als er gevaar dreigt en er iemand gered moet worden trekt hij of zij een Heldenkostuum aan en zet een masker op. Want hij of zij is het liefst onherkenbaar, voor zijn/haar vijand maar ook voor de media natuurlijk :-).

Voorbeelden genoeg van Superhelden: Superman, Spiderman, Mr Incredible, Batman enz. en natuurlijk zijn er ook Superheldinnen die mensen en dieren redden, bijvoorbeeld Wonder Woman, Xena, Mystique, Elastigirl, DC Super Hero Girls… Geen tekort hoor, en er is nog veel Kwaad te bestrijden in onze wereld!

In deze Heldenworkshop knutselen we onze eigen helden en heldinnen van chenille draden (ook wel pijpenragers genoemd), kralen, rietjes, snoeppapiertjes en vilt.

We laten onze lenige helden en heldinnen vliegen door de lucht, laten ze slingeren van gebouw naar boom of laten ze door smalle openingen kruipen – ze kunnen het allemaal!

Het maken van onze held of heldin neemt niet veel tijd in beslag dus er kunnen vrij veel kinderen deelnemen aan de Heldenworkshop. Ideaal voor grote groepen of als inloopatelier in een doorschuifsysteem.

Neem contact op als je interesse hebt in deze superleuke Heldenworkshop, de Raaf brengt al het materiaal mee zodat de kinderen direct aan de slag kunnen.

Bel even: 0472/541.532 of mail naar goeleneyens@skynet.be.

 

Jullie -zoeefffff!- door de lucht klievende- Raaf