Kinderworkshop Dolle Donut 4+

Deze workshop is superleuk voor kinderen vanaf 4 jaar: nepdonuts maken! We gaan fijn kleien, schilderen en versieren… en daarna… OPETEN! Grapje hoor, want ze dienen eigenlijk om iemand cadeau te doen of je familie flink te foppen. Eens kijken wie erin trapt, hahaha.

Voor de petjes van de donuts gebruiken we melkcups of andere doppen, niet meer weggooien dus :-).

Donut van klei/Dolle Donut Knutselen is geschikt voor alle leeftijden, ook voor volwassenen. Kleuters zullen het gezichtje zeker leuk vinden, de groteren focussen zich meer op het versieren van het deeg met ‘snoep’, en het laagjes opbouwen.

Er zijn nog twee andere versies: Koekjes van Klei en Krakeling van Klei, eerder geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar: zij kunnen motorisch al beter met de klei en de kleine onderdelen om.
En kijk zeker ook eens naar onze klassieker Koninklijke Cupcakes, de genaaide versie is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, want ietsje moeilijker al :-).

Je kan deze kleurige kinderworkshop boeken voor je jeugdwerking (denk aan Sinterklaas, kerst of na de film) of een privé verjaardagsfeestje. Hij kan van een 1u tot 2,5u duren (dan maken we meerdere koekjes of een combinatie van een koekje, donut of krakeling).

 

Jullie Raaf (met een beetje tandpijn :-))