Knutselworkshop Happy Handschoen Schoudertas

Joepie! We gaan weer decopatchen met patchpapier, maar deze keer op gerecycleerd reclamezeil, je weet wel: van die grote vinyl doeken die overal op festivals en over hekkens hangen. Zo zonde dat die anders weggegooid worden, maar De Raaf verzamelt en hergebruikt ze met plezier.

In deze workshop leer je wat een patroon is en hoe het te hanteren: je tekent het over op het vinyl en knipt de 2 zijden uit. Je niet de randen half dicht en gaat dan pas je kleurig papier patchen (= scheuren of knippen en plakken) op je handschoen. Voor het schouderlint hamer je nog gaatjes met de holpijp, de grotere kinderen mogen dit lint haken met dikke wol. Nu nog een bontrandje eraan, de ogen en mond tekenen en plakken, en Je Happy Handschoen Schoudertas is klaar! Je kan er je smartphone, fruit of kleingeld in kwijt.

De knutselworkshop Happy Handschoen Schoudertas is geschikt voor (mensen-)kinderen vanaf 4 jaar :-), liefst in niet te grote groepen. Hij kan ook in pompoen- (Halloween of herfst), hart- (Valentijn) of eivorm (Pasen) gegeven worden.

Neem contact op als je meer info wil.

 

Jullie -vrolijk gepatchte- Raaf