Zeepaardje Knutselen met recyclagematerialen 6+

Heel leerzaam en stimulerend voor kinderen vanaf 6 jaar: ons Zeepaardje krijgt een lange snuit, vinnen, staartjes, een vrolijke buik en een boel decoratie. Daarbij ontwikkelen we allerlei vaardigheden: schilderen, knippen, plakken, prikken, stempelen, knopen, schikken… Als recyclagemateriaal gebruiken we karton, viltrestjes, stiftendoppen, joghurtfolies, blikringetjes, lucifers, schelpen, kurken om te stempelen, oude linten enz, wat de Raaf maar voorhanden heeft op dat moment.

De workshop Zeepaardje ReeSieKlee is heel geschikt voor een verjaardagsfeestje (max 8k), of voor jeugddiensten (max 10k). De Raaf snijdt de Zeepaardjes voor zodat we onmiddellijk aan de slag kunnen. De Zeepaardjes kunnen trouwens in alle kleuren (voor-)geverfd worden.

Heb je interesse in de workshop Zeepaardje ReeSieKlee? Stuur dan een mail (goeleneyens@skynet.be) of bel even: 0472/541.532.

Een kleutervariant op Zeepaardje ReeSieKlee is Lollige Luiaard, deze workshop is gelijkaardig en geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Het hoofdje van de Lollige Luiaard kan ronddraaien, heel leuk voor de kleuters om mee te spelen :-).

 

Jullie -diepzeeduikende- Raaf